Leírás
ÖSSZETÉTEL
növényi eredetű származékok (réti komócsin, füvek és gyógynövények 7%), gyümölcsök (bodza 5%), ásványi anyagok, magvak (lenmag 2%), frukto-oligoszacharidok (0, 3%), körömvirág, jukka
ANALITIKAI ALKOTÓELEMEK
fehérje 14,0%, zsírtartalom 3,0%, nyersrost 20,0%, nyershamu 8,0%, kalcium 0,8%, foszfor 0,6%
ADALÉKANYAGOK/KG
TÁPÉRTÉKKEL RENDELKEZŐ ADALÉKANYAGOK
A-vitamin 10000 NE, D3-vitamin 1200 NE, E-vitamin 80 mg, C-vitamin 1000 mg, 3b103 (vas) 100 mg, 3b202 (jód) 2 mg, E4 (réz) 10 mg, 3b502 (mangán) 75 mg, 3b603 (cink) 70 mg, E8 (szelén) 0,2 mg
TECHNOLÓGIAI ADALÉKANYAGOK
antioxidánsok
ÉRZÉKSZERVI TULAJDONSÁGOKAT JAVÍTÓ ADALÉKANYAGOK
színezékek
HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ
A tengerimalac méretétől, fajtájától és korától függően az ajánlott átlagos napi adag 35-50g.
TIPPEK
Frissítse fel a táplálékot és az ivóvizet naponta. Adjon elég szénát is.
Még nincsenek értékelések.